Idag har jag trampat vatten

kämpat för att hålla mig över ytan.

Att folk på fyllan nu sjunger allsång får mig att vilja skjuta mig. Skämt å sido. Humorn. Om än en dålig sådan - har alltid hållit mig över ytan. Opassande, rå, ärlig o mörk humor. Min livboj.
Idag var en mörk dag. Med jobbiga nyheter. Med mer kamp. Och jag som inte orkar slåss längre... 
Försöker att inte skada mig. Försöker finna någon som kan byta fula ärr mot vackra konstverk. Byta en smärta mot en annan. Läka med min tatuering.
Jag ska göra en Harley Quinn (& jokern) tatuering med ett citat. Skulle vilja ha Harley från  Suicide Squad & Jokern från Dark Knight. Ska försöka komma på en bra placering bara. Har funderat på denna ett tag men känns ju lite... sådär, iom filmerna o trenden. Sedan måste jag hitta någon som är grym på porträtt. Hellre dyr o duktig än något halvdant.
Har även ett annat porträtt jag vill göra på karaktären Tate Langdon i American Horror Story också den med ett quote.
Idag har jag gråtit floder. Kämpat. Ifrågasatt om det är värt kampen. Försöker minnas att det finns en mening med allt. 

Jag skulle vilja ha denna tatuerad med fadade kanter...
...med detta quotet....
Fast jag gillar ju denna jokern mer...
Och jag älskar dessa två quoten....
Och detta porträttet med denna texten på Tate 💕 Men det är historierna bakom. Livsödena. Pusselbitarna som passar med mig...

Livet som det varit

...Ja, det har ju uppenbarligen inte funkat särskilt bra.

Jag ser ändå tillbaka o kan konstatera att jag fått lära mig så otroligt mycket. Jag har fått älska o känt mig älskad. Jag har sårat o blivit sårad. Jag har varit så arg så jag skakat o gråtit så jag skakat än mer.
Någonstans måste man stanna upp o reflektera. Man kommer till ett vägskäl men vem säger att du måste ta beslutet i steget? Man får unna sig lyxen att sätta sig ner, begrunda alternativen o sen välja. Impuls är inte alltid bra.

Så just nu befinner jag mig i ett vakuum. Existerar. Jag har så ont i mitt hjärta o jag fattar inte varför hjärta o hjärna har så jävla svårt att komma överens?

Nu ska jag försöka tillåta mig själv att må bra. Samla positiv energi. Drar iväg till ett vandrarhem, ska paddla kanot, vandra, åka zipline o läka. Reflektera. Boka resa till sardinien.
Jag ska börja träna igen. Försöka minska föraktet för min egen kropp. Ta bort Facebook så snart jag skaffat en extern hårddisk att lägga över alla bilder på. Kanske behålla Instagram. Men framförallt blogga. Omge mig med folk som betyder något. Som ger ett positivt utbyte.

Framförallt ska jag krama barnen extra hårt.

Märklig sinnesstämning

Känns som de två halvorna av mig befinner sig i en konflikt med varann. Likt två syskon som kivas. Ena delen orkar ingenting. Vill bara ligga under täcket  o tjura. Den andre är mer i luften än på marken. På gång, rastlös, otålig...

Slits mellan produktivitet o något bedövat sinnestillstånd. Försöker få lite gjort. Få vardagen att gå. Det är tyst här hemma. Det enda som hörs är tvättmaskinens kluckande på håll....
Jag är glad att jag är själv. Ensam med mina röster. Försöker lite till då....