Torsdag

Men herregud, hur trött får en människa vara?! Illa när till o med kollegorna som jobbat natten anmärker på det....

Idag har det varit Pekås Skoghall, Kroppkärr, Skived, All Världens Mat x2, Kronoparken, Charken x2, Kristinehamn, Wåxnäs o Vålberg.
Till råga på allt så har jag förmodligen ishias-nerven i kläm också. Det hugger till som satan o hela vänstersidan från midjan o ner ger vika! Stundtals vill jag bara gråta av smärta. Men jag har gett upp. Snart får jag väl diagnosen hypokondriker. Ont ont ont, jämt, inifrån o ut. Det kanske bara är i huvudet?
Nu ska jag strax ta natten. De påstår att det är fredag i morgon?

Som en jävla roundkick

Hej å hå vad det svänger!

Såg på "13 reasons why" i beriferin & nu gråter jag & hjärtat värker.
Jag fattar precis. Jag känner igen det där så jävla väl.
Tusen o en anledning till varför.... Men bara en liten anledning att inte & den väger upp. 
Med en smärta o ett stort gapande hål har man rispat skinnet & gett det fina, tunna, knappt synliga ärr. De skulle inte synas, det var bara smärtan som skulle distrahera. Jag vill inte dö, men ibland orkar jag heller inte leva. De där små anledningarna som väger så tungt, de håller mig över ytan.
Önskar jag funnits där för honom som han fanns för mig.... Men han hade ingen anledning att stanna här... ingen som vägde tungt nog. Jag kommer aldrig glömma dig vännen!
Nu kämpar vi vidare i kampen mot mobbning, utanförskap & psykisk ohälsa!

Onsdag - ännu tröttare!

I morse försov jag mig. Som väl var hann jag i tid. Arbetsdagen flöt på fint & jag fick till o med komma hem tidigare, vilket passade bra eftersom jag har lätt spänningshuvudvärk.

Jag & Saga har haft en soft eftermiddag tillsammans. Nu ska jag slänga mig i ett hett bad & rå om mig själv. Det påstås redan vara torsdag i morgon! Tiden verkligen rusar!

- Robin vänder sig om & pratar ivrigt med Emma på sin härliga skånska. Emma sitter tyst en kort stund, vänder sig sedan till mig & frågar
"Vad säger han?!"
Att jag inte dog! 😂


Perfektion! 😂