Skrällar med sjukdom

Det går virus på jobbet, så vi avlöser varandra. Igår när jag kom hem satt jag fullt påklädd i soffan med jacka & allt, plus två filtar & närmade mig sakta döden.... Natten har varit skitjobbig & idag har jag så ont i muskler & leder att jag inte vet vart jag ska göra utav mig själv! Kan inte böja fingrarna ordentligt & de är rejält svullna, ser ut som prinskorvar.

Idag blir det att kurera sig ordentligt. Är ju prat på att vi ska hitta på något kul på lördagen med alla på jobbet, jag önskar verkligen att jag orkade vara med. 
Trivs faktiskt jättebra med nya körningen, skruttbil eller ej. Blir mycket rörelse & socialt (för o nackdel). Har fått bra kontakt med några sköningar på terminalen & är jätteglad att Maria, Kerstin & Emma är med i gänget! :)

Minns inte om jag skrev det tidigare, men jag har fått bygga inhägnad på hela baksidan för grannen hotar med att förgifta katterna. Gissa vem som har ångest över det?! Inte grannen iaf....

Ja, fast nej. Försöka värma sig på kaffe & låta Alvedonet verka.

 

Tur att stängslet är diskret. Ska snygga till allt när hälsan är tillbaka.

Nya tag!

Haltandes var jag tillbaka på jobbet idag där jag nu övergett min vackra merca & fått tagit över "Lillen" som trots sin stjärna i fronten är betydligt mer sönderpuntad.

Men jag har tilltro till att detta blir väl :) Nu får jag vara på hemmaplan & komma hem i överenskomlig tid. Men det är en del nya rutiner att lära sig. Trodde aldrig jag skulle säga att jag saknar våra handdatorer. Nu hinner man socialisera mer med arbetskompisarna, slänga käft med terminalarna & åtminstone träffa Magnus några minuter extra.
Är helt slut efter denna dagen& jag kommer snart slockna som en stock.
Natti! 

Vad är det för dag?

Jag är helt dagvill. Igår hade jag en jobbig dag med mycket ångest, minnesförluster & stunder då jag glömde bort hur man utförde de mest lättaste av saker. Tårarna kom när Magnus äntligen kom hem & vi låg i sängen. 


Idag känns det bättre. Dels för det känns som om det går åt rätt håll med vikten, sakta men säkert & dels för det kanske helt enkelt behövdes lätta på trycket igår. 
Idag har jag även redan hunnit med ett besök hos veterinären igen, för Wille hade fått av sig tratten i natt & gnagt av ett av dränen. Nu blir det till att spola igenom den dränpassagen med koksalt minst två ggr/dag. På fredag tillbaka till veterinären så får vi se...
Idag ska jag även hinna med att tvätta, städa, boka tid för synundersökning & träffa vår personalare för att dokumentera olyckan. 
Ja, det kanske är bäst att sätta igång då?

Ett av dränen är borttuggad.
Wille är lagomt road, men vi hade livliga diskussioner i bilen till veterinären att om han gett fan i dränet så hade han sluppit detta!
Tratt-paus för att få äta & tvätta sig (utom på sårområdet).