På tröskeln in i September

Det som kanske är roligast med att läsa sin blogg efter en tids uppehåll är att se olika drömmar, förväntningar & tankar som varit & hur det är nu, med facit i hand.
Ingenting som jag kanske ska älta så mycket just nu, men vi kan väl bara summera det som så, att det kanske inte blev riktigt som man tänkt. Men 2020 har i alla fall varit synnerligen lärorikt såhär långt. På kanske många fler plan än jag först trott. 
2020´s början verkade faktiskt vara ett avslut. Det gjorde ont. Där fanns mycket sorg. Hennes ord ekar fortfarande "Ett farväl betyder nödvändigtvis inte för alltid". 2020 innebar också ett kärt återseende som skulle vara avgörande. Jag skriver kryptiskt, jag vet... Men nu sitter man en stund ensam med sina tankar & jag vill inte avslöja för mycket. 2020 har inneburit att få verktygen jag behöver. Förmågan att se mer än du förstår. 
 
Men nu är det 31 Augusti. Jag står på tröskeln in i September. Min månad. September med sina färger, sin löv-konfetti, sina fantastiska dofter & det där lugnet & den stilla förväntan som sänker sig. September med lusten att få boa inför vintern. Med brasor, tända ljus & frusna näsor mot varann. September, min månad med startskottet. När jag nu kan sätta punkten & träda in i nästa kapitel. Med nya bekantskaper, med nya erfarenheter & med en kunskap att växa i. Med känslan av att hittat rätt väg. Det är en lång väg kvar, men jag är på väg.
 
Jag hoppas att jag finner lusten att börja skriva mer här. Jag har börjat mer med kategorier. Som resor och jag ska även lägga in vandringar tror jag. Jag och Robin vandrade en sväng i Sunne i helgen. Och i födelsedagspresent fick jag en resa upp till Särna i slutet av månaden, där vi ska vandra runt. Det lite för tidiga födelsedagskortet bestod av en vattenmotståndig karta över området. Han hade bokat rum på ett romantiskt B&B. Ser mycket fram emot detta, då vi pratat om det tidigare.
 
Nej, det är bäst att fortsätta mina studier!
Ha det fint hörni! <3