Insåg att tiden rusar!

Tre veckors semester har passerat. Hann knappt reagera! Vi är nu officiellt inflyttade i vårt "lilla hus på sleth:en" *hö hö hö*
Vi håller fortfarande på med flytt dock. Våra lägenheter är inte tömda o nu börjar jobbveckan, så vi får ta det allteftersom. Har i alla fall oktober ut på oss o just nu är jag tacksam för att ingen tog lägenheten tidigare!
Är nu i min lägenhet. Packar o städar. Saker ska kastas, säljas o forslas. Vi har båda gjort oss av med mycket gammalt o köpt en del nytt till vårt. Mitt i allt fortsätter livet, med tonårsproblem, barnkalas, skola o möten. Jag längtar så tills själva flyttandet är över & man får en vardag igen, med jobb, storhandling, rutiner o få bara självdö i soffan en stund framför något halvtaskigt tv program. Men jag längtar mest efter våra promenader.


Ellies rum tog form. Bilderna blev inte i ordning då jag & mobilen inte kommer överens.
Och jag som nojjade över att ha svärföräldrarna här o hjälpa. Gick ju hur bra som helst! O de gjorde ett grymt bra jobb med tapetseringen. Gick undan o jag är så tacksam, för utan deras hjälp hade vi inte hunnit!
Men att äntligen få stunder att laga mat med familjen o sätta oss ner o äta i lugn o ro är guld värt....

Fullt ös!

Lördagen började med att rensa o packa in i skåpbilen. Fyndade snirkliga gjutjärnsgrindar som vi ska ha i trädgården, samt "benen" till en singer-symaskin som ska bli ett snyggt litet bord. Det blev en tur till tippen, sedan körde vi Katarina & SvenÅke på kräftskiva o vi åkte hem till Katja & Johnny o grillade. Spelade fotboll med deras grabbar o hade jättetrevligt. Ellie & Ceasar skulle ju kunna vara ett radarpar men den sammanslagna energin vore explosiv! :)
Just det ja, vi passade även på att vandra lite medan föräldrarna skulle komma i ordning inför kräftskivan. Märktes att man inte är riktigt frisk, för man orkade inte riktigt som man brukar. 
Vi styrde ganska tidigt tillbaka till Karlstad. Skulle ju hinna med att rösta, träffa Malin & valvaka.
Igår fortsatte vi att kakla klart i köket. 
Vi hann även spackla o maskera i sovrummet.
Det sista vi gjorde var att börja foga i köket. Kommer bli jättebra det här :)
Nej, nu är det dags att styra barn till skolan o ut till huset. Spackling, slipning, fogning o målning står på schemat!

Då var man i Perstorp

Gårdagen blev som den blev. Stressig som fan på morgonen så jag har ingen aning om vad jag faktiskt packade med? Skjutsade Kevin till skolan o Robin ut till huset. Hämtade Ellies läxbok där som vi glömde kvällen innan. Vidare till Haga o Ellies tandhygienist. Sedan med henne till skolan. Åkte till huset, käkade frukost & drog sen till Veho o hämtade skåpbilen vi skulle få låna. Jag o Robin hade som plan att kakla klart köket innan vi drog till Skåne, men plötsligt när vi är nära klara med "spisväggen" så utbristet Robin att klockan snart är 13 o vi skulle hämta Kevin på skolan 14. Vi gjorde klart den väggen o kunde sen konstatera att tvättstugeväggen faktiskt får vänta tills på söndag kväll/måndag. Hämtade Kevin, körde hem honom & sen drog vi. Jag är så glad att min man även är min bäste vän. Pratar om allt mellan himmel o jord, skämtar o härjar o kan sitta försjunkna i våra egna tankar. Men oftast pratar vi konstant 😁. Insåg att jag var på väg hem till Robins föräldrar att bo en hel helg o jag hade inte haft en endaste ångestattack över det! Anländer till Perstorp runt 21 o möts av dessa varma, härliga människor o jag känner som att jag faktiskt hittat hem. Vi pratar en stund ute på gården innan vi tar oss in i köket där Katarina förberett lite ostbricka & jag smygkikar lite i böcker om Perstorps historia o om den plats där deras hus står i dag o branden som utbröt där -47. Vi går o lägger oss ganska tidigt, mem denna veckan han jag haft det jättejobbigt med sömnen. Svårt att komma till ro. Huvud o kropp värker, jag fryser & svettas om vartannat (ingen feber?) & somnar jag så dröms det mardrömmar.
Sovmorgon idag. Idag ska vi rota igenom den sedvanliga bastun som blivit förråd, ta med köksmöbler o annat. Någonstans i detta ska vi ut o vandra & kanske passa på att träffa Robins mormor. 
Nej, bäst att komma i ordning!