Pirrig

Jag ser ut där tunn snö ur runt knutarna. Här är en ledig vardag. Musikhjälpen på TV. Tvätten i full gång. En kopp kaffe, en slarvig knut, mysbyxor o kaffe. Ett stort fucking pirr i magen!
Jag älskar mina ungar så hjärtat värker. Ellie som varit lite sjuk är åter till skolan idag. Uppmuntrar henne inte att vara hemma, men i hemlighet kan jag ändå tycka att det varit mysigt att ha henne nära o rå om henne lite. Men idag är det skönt att få några timmar själv. Få min egen tid. Plocka lite här hemma o gå i mina tankar. Se på Ghost Adventures, dricka kaffe, plocka runt o dagdrömma. Dagdrömma om vårt år som varit. Om de planer vi har. Försöka bygga upp egna mål o mening. Älskar så hjärtat värker. Jag mår så jäkla gott i mitt liv nu, även om det finns prövningar men de tillhör väl livet antar jag.
I morgon ska vi åka o hejja på Ellie när hon ska spela innebandymatch. Skulle egentligen jobbat, men Robin lyckades få till det så jag slapp o kör söndag som vanligt. Jag tycker det är skitjobbigt med alla schemaändringar nu under jul o nyår. Märker vad viktigt det är för mig med rutinerna. Rörigt. Måste fixa julklapparna till Saga o Kevin. Vi vet vad vi ska ge dem, men det ska verkställas. Och speciellt då jag lämnar av Kevin i Örebro när jag kör till Västerås på lördagen. 
Julgran o bullbak o glögg idag. Innebandy o "utflykt" i morgon, lördagsmys med vad det innebär. Jobb söndag, Malin måndag, tisdag - ledig?! Jobb, jobb, jobb, jobb. Jul, jobb, Skåne, jobb. Skrik o panik. Är det tråkiga januari snart? Starta nya året. Nya äventyr. Sjukt taggad :) Vill hitta på så mycket med barnen! Många små upplevelser. Resor med dem o med Robin. Att hitta balansen.
Längtar! :)

Kämpa, en dag till!

Att få komma hem efter arbetsdagen, smyga in till barnen o pussa dem godnatt. Höra Ellie mumla "världens bästa mamma".
Sover så sjukt oroligt. Vaknar vid 4. Glömde ta tabletten att sova på igår... Måste skärpa mig. Ingen sömn = psykbryt, gäller de flesta ändå. 
Sitter uppkrupen i soffan. Alla de andra sover. Ser glitterbandet skattkärr. Hör surret från värmepumpen. 
Blev så glad igår när jag märkte att alla bilder jag tagit hade sparats i "molnet". Jag trodde inte det gjort det! Bläddrade igenom o konstaterade att det varit ett fantastiskt år. Båtresan med Saga & Ellie. Fuerteventura. Mormors glasscafé. Motorcykelturer. När jag & Ellie var till Rottneros & till sommarstugan & hittade grodynglen. Alla gånger vi var till stranden & båda för sommaren var helt fantastisk (kunde regnat lite på nätterna dock). Kanotpaddling. Mellbystrand, Skåne & Perstorp. Och kanske framförallt husköp?! Jag satt med ett stort leende. Såg barnens glada ansikten & upptåg. Såg bilder av mannen jag älskar så. Såg bilder av alla timmar på jobbet. Såg året som varit. Ser fram emot året som kommer. Med mannen jag älskar. Med mina underbara ungar. Ser fram emot resan vi ska göra med Saga, förmodligen till Warszawa. Ser fram emot att få öluffa med Robin. Ser fram emot äventyret direkt därefter som vi planerar med Ellie. Ser fram emot att ta med ungarna till Skåne o göra en såndär rundresa som jag & Robin gjorde i somras. Ta med dem o bada i Mellbystrand. Samla snäckor o bygga sandslott. Besöka Kiviks o de där parkerna. Ser fram emot det kommande året. Och åren som följer. Ser fram emot att bygga vårt hem.
Men först ska jag ta mig igenom denna dagen. Är så trött.... Ska lasta på Semper i Örebro. Är rätt schysst, hoppas på att jag ser linjerna denna gången för sist var det snö. Därefter styra o lossa i Bro. Måste komma ihåg o fråga Thomas hur han gör när han lastar Semper på dubbeldäckare......
Nej, som sagt. Carpe diem eller whatever.

Måndag morgon

Sovit oroligt igen. Sista timmen var verkligen värdelös. Mardrömmar o ångest. 04.55 fick det vara nog, så jag klev upp. Väntar på mitt kaffe. Belysningen är dämpad o på andra sidan skattkärrsviken glimmar en rad av ljus. Otroligt lugnande o en känsla som sätter allt i perspektiv sköljer över. 
I helgen var det Julbord. Dagen innan hade jag ångest. Såna här saker har aldrig slutat bra. Men Robin är en sån fantastisk man o när vissa personer fick min världsbild att rasa o gjorde mig så jäkla arg & ledsen, så fanns han där. Lugn o trygg. Fångade upp mig o fick mig i balans. Herregud vad jag är tacksam över honom! Så, trots allt blev denna kvällen en ny o bra erfarenhet o jag älskar nog honom lite mer ändå nu.
Igår när Kevin & Ellie kom hem så åkte vi med Ellie in på julmarknad i Mariebergsskogen. Kevin ville inte med. Var så mysigt att gå där med dem o kolla på hantverk i julbelysning. Vi köpte en fin, vaxad amaryllis & en dörrkrans. 
Laddar för jobb nu. Två dagar. Sen får jag vara lite ledig o rå om hem o familj. Längtar att bara få vara hemma, fixa med tvätten o försätta med att pussla ihop vårt hem. På onsdagar ska jag & Kevin försöka komma ut o gå medan Ellie är på fritids/innebandy & på torsdag ska vi ut till syster o hälsa på. Vad konstigt att det känns som om tiden sällan räcker till.... Så många pusselbitar som ska passa.
Nej, dags att packa jobbbäskan. 
Irriterande att det inte är perfekt.
Mina älskade knäppisar! 
Wilma var tvungen att besiktiga kransen.