Så jäkla pepp!

I morgon är det sista officiella dagen på GDL. Trygga GDL där jag har min plats, där jag kan mitt jobb och är trygg i det. Där folk blir glada av att se mig och ropar glatt mitt namn när jag kommer! Bästa Brofolket ❤ Vissa av dem kommer jag ha fortsatt kontakt med på sociala medier. Och vem vet, kanske jag kör extra dit någon gång?
Snart är utbildningen färdig och tentamen består av en stor skrivuppgift och praktisk utökning för att sedan bli diplomerad Holistisk Samtalsterapeut. Idag var jag och träffade ena halvan av det som förhoppningsvis bli mina kollegor! Det är så mycket som ska fixas med nu och det är så jäkla kul, häftigt och skitläskigt! Men idag var det som att allting liksom föll på plats. Lokalerna kändes som hemma, S var jättemysig och det kändes som att vi skulle kunna få mycket utbyte av varann, med samma värderingar och tankar och filosofier. J var tyvärr sjuk, men får snart träffa henne hoppas jag. Jag fick så mycket energi av att träffa henne idag, så jag känner mig så jäkla taggad och sprallig nu! Det ska bli så härligt att få omge mig med likasinnade! 
Nej, nu är det nog bäst att fortsätta plugga :) Ser med skräckblandad förtjusning på framtiden, men det känns ruskigt bra!
Kram på er!