Lite ditt o datt

Sitter i solen på min altan och reflekterar... Vardagen... Min relation... Människor som kommit och gått... deras avtryck i mig... Helgen som varit... Människorna jag följs åt med nu på denna resa... Insikten om skulden jag bär med mig från mammas död... Att inte känna den sorg som kanske förväntas, utan att sorgen mer landar i att jag saknat EN mamma, men kanske inte just min mamma... Medberoendet som funnits där och de som fortfarande förnekar det. Hur jag tvingas lämna vissa bakom mig nu.... Hur allt detta format mig till den jag är och det mörker som börjat skingra sig. 

Jag har en sån härlig pirrande förväntan i mig nu! Jag längtar så jävla mycket efter att få köra i sommar och träffa alla! Jag har insett varför den körningen har funkat så bra för mig. Ska njuta av denna sommaren, även om den innebär jobb så kommer det finnas gott om stunder att leva! 

Jag har även blivit uttagen till en testgrupp för en e-kurs som min kursledare ska ha! Ska bli riktigt intressant att testa detta :)  Återkommer mer om det.

Jo, för er som inte vet: vi har fått en ny familjemedlem! 6 åriga omplacerings Yorken Sigge :) En riktig liten raring om jag får säga det, men med en andedräkt som kan döda pga tandsten så vi ska göra ett tappert försök att få bukt med det, annars får veterinären ta sig an detta. Han är lite dålig med maten och lite i tunnaste laget kan jag tycka, så jag får se om vi kan hitta på något för att äta upp sig lite. 


Sen fick vi äntligen fason på vår jäkla "avlastningshylla" i hallen där allt skräp tycktes hamna... Och köpte ramar så jag äntligen kunde rama in två av de fyra kopparsticken vi köpte i Stockholm för en tid sen! Blev inte helt av banan kan jag tycka :)



Nej, nu är det bäst att fortsätta allt som jag håller på att undvika... 
Men, jag behöver tre klienter för tre sessioner med hypnoterapi. Någon som är intresserad? :) 
Jag vill även passa på att rekommendera Röyksopp och låten Here she comes again och låten I lost you med Havana feat Yaar (gärna upbeat versionen). Jag vet att de sjunger på turkiska (rätta mig gärna om jag har fel där!) i delar av låten, men får sån jäkla känsla av solnedgång i Grekland och känslan när byarna börjar vakna till liv igen :)