Min måndag!

Tillbaks på jobbet. Fullt ös mot helgen o 3 veckors "semester". Söndagen var det jobb & psykbryt. O än en gång visade Robin mig varför han är så fantastisk! En nedåtspiral som vanligtvis hade sugit livet ur mig en längre period, bemötte han & lyfte mig ur på någon timme! Söndagen slutade bra. Och jag mår fortsatt bra i psyket även om de flesta där hemma känner av en smygande viros. Slår vad om att så fort jag stämplar ut på fredag kväll så kommer febern som ett baseball-trä rätt i ansiktet!
Hoppas på att kunna byta helg med Marcus för då är tanken lägenhetsvisningar i helgen,  plus oxhälja på lördag, svärfar kommer upp & på söndag ska han & Robin åka MC medan jag får behandling av bästa Malin samt leka med Maria & Sonja som är i byn en stund. På måndag får vi nycklarna (!!!) O vi ska måla o ha oss. Snickaren kommer på fredag o ska kolla över inför bygget av Ellies rum (som vi igår fyndade en skitfrän matta på Mio till!) & efter ska vi styra till Perstorp för att hämta hem köksmöbler & annat. Veckan därpå på tors (?) kommer mor o far upp & ska hjälpa till med tapetsering & vi ska passa på att gå ut o käka & se på hockey. Känns som att dessa tre veckorna kommer att försvinna i ett trollslag! Ska försöka dra några extrapass på frysen när det går/behövs. Men jag hoppas ju även på OP-tid i okt/nov. 
Sitter här med känslan av höst. Minns vart i livet jag befann mig för ett år sedan. Allt jag lärt mig under året som gått då. Allt jag lärt mig under året som gått sen dess. Jag ler & är alldeles varm & pirrig inombords. Och jag är så förälskad i denne man! Fast han driver mig till vansinne på gott o ont. Han utmanar mig. Mitt psyke, intellekt & hela min världsbild. Han får mig att växa, sträva framåt & bli ett bättre jag. Lite som i det militära: bryt ner - bygg upp. Fast i detta fallet handlar det om att bryta ner de gamla murarna. Be mina demoner att hålla käften & få mig att förstå att inte alla är av ondo.... No bullshit.
Nu ska jag jobba vidare. Dagdrömma om livet. 

En sketen måndag! En sketen måndag

Var så arg så kroppen värkte av alla spända muskler. Ville skrika & slå omkring mig!
Pratade med Maria i runt 3h. Kändes som om vi båda hade stort behov av att få ventilera. Pratade med Robin & på hemvägen fick jag & Thomas utbyta meningar o lätta våra hjärtan. Känns som om en stor sten har lyfts. Jag är så glad att jag har dessa människor runt mig, som lyssnar & som jag kan lyssna på. Jag märker tydligt nu vad sjuk man blir av att hålla skit inom sig!
Igår hämtade Robin Ellie & Kevin på skolan. Natt till igår kom Ellie hem från Grekland så det var en dränerad tjej med glansiga ögon som mött honom. De skippade fotbollsträningen & när de kom hem ville hon äta något direkt trots att mat skulle serveras en dryg timme senare. Sen somnade hon o sov o sov, vaknade en stund innan jag kom hem, åt lite, somnade om. Jag bar upp henne på toan när jag kom hem. Bäddade ner henne o skulle bara göra ett toabesök själv, så skulle jag komma in till henne igen. Hon hann somna om. Vid 01 kom hon in till oss, jag följde med henne in till sin säng & inom 10 min sov hon tungt igen. Inga problem att få upp henne men hon var lite känslig. Fullt förståeligt.
Nu är det tillbaka till rutiner. Jag kan tycka det är jätteskönt! Ännu mer sen när vi flyttat & vardagen verkligen fallit på plats. Längtar till den eventuella operationen också. Jag märker vad mycket jag behöver den även om jag också är sjukt nervös. Jag är inte rädd för smärtan, men att ligga med ögonen uppfläkta o pillade i kräver nog sin beskärda del av lugnande.
Nej, bäst att jobba, Kumla- Bro idag.
Micke *blandar färgerna på glasen & ställer in o skåpet*
Maria "Vad är det för jävla djur jag bor med?!"
Diskussionen om våra tvångstankar 

Rusning

Hade två riktigt bra jobbdagar, men fredagen kände jag det som att jag bara ville lämna in o tacka för mig. Soft lördag där vi verkligen slappade bort hela förmiddagen o framemot eftermiddagen lyckades vi komma ut o köpa ett spel (Hint!), köpa ramar på IKEA till våra fina tavlor, samt en jävla massa godis. Vi plockade upp Saga & Molly på hemvägen, köpte pizza & hade spelkväll med ungarna. 
Idag sov vi tills vi vaknade. Tog en kopp kaffe ihop o Robin gick hem för att spela lite tv-spel :) Jag kan tycka det är skönt, för då kan jag lufsa runt i mysbyxor o städa/packa. Tiden rusar o snart är det dags! Bäst att kötta på :)
Återkommer