Köttar på

Mer regel än undantag nu med att jobba extra. Robin & Magnus hinner inte med sitt arbete inne på kontoret för att de själva måste köra. Nathalie får dra så mycket hon kan där inne. Några chaufförer stannar hemma med snorbusar. Vi är några få som vänder ut o in på oss för att det ska gå ihop. Idag tar jag en extra tur till Bro. I o med att jag körde Västerås igår, vilket innebär att jag slutar 23, så skjuts dygnsvilan o jag kör 8-23 idag. Inte mitt egna ekipage, för det kör ju Håkan på ordinarie schema. Får se vilken juvel man får harva i.
Får i mig lite kaffe. Försöker vakna till. Mycket på gång nu, stora förändringar. Jag pendlar mellan oro o glädjerus. Nu har det regnat några dar o jag känner mig nöjd med det. Dags att få tillbaka våra 30 grader o solsken. Har lyckats sabba mitt lillfinger när jag körde Bro sist. Appropå det, berättade jag om våra dubbeldäckar-släp som jag o Thomas fått (Ja, Håkan o Bashkim också som kör andra skiftet ;) )? Det är ett 4 axlat släp med 2st "bord", dvs två sektioner golv som går att höjas så man kan lasta gods på dessa samt under. Mycket el o hydraulik. Man kan höja taket på dessa, så du kan få upp borden högre när du lastar under (man får lätt en klaustrofobisk känsla) & man slipper böja sönder sig helt när man kör under de ton som hänger över. Men, det gäller att hålla koll på grejerna, annars kan man trycka sönder taket, vilket någon testade så jag fick iaf köra med det i två dagar innan taket var trasigt & luftbälgen skjuten. Nu står den på verkstad. Jag klagar inte, för jag balkar hellre även om jag förstår varför folk gillar att kunna hissa godset.
Nu kör jag idag, onsdag samt torsdag. Torsdag natt, direkt efter jobbet kör jag o Robin ner till Skåne (eller rättare sagt till Mellbystrand) för att fira midsommar med hans polare. Lite nervös är jag allt, då det är många nya människor. Jag förstår ju Robin nu, så jag hoppas jag fattar skånskan generellt!😂 Pinsamt att sitta där som ett fån. De, å andra sidan, kanske inte förstår mig. Robin hade inte haft det helt lätt med vissa ord o uttryck när han flyttade hit. Man kanske helt enkelt ska göra som jag o Maria gjorde, o dynga på värsta värmlänskan? :) Nykter midsommar & lördagen ska spenderas med att slingra oss genom mysiga städer o samhällen upp till Karlstad igen eftersom söndagen innebär tidig morgon o jobba (eftersom vår fredag blev skjuten på).
Nej, nu är det dags att avrunda. Behöver komma iordning inför jobbandet. 
Ha det gott tillsvidare! :)
Mitt "nya" ekipage med dubbeldäckar-släpet.
Trakterna kring Filipstad 

Det första halvåret av många

Så igår var det jag o Ellie hela dagen.
Så vi tankade upp vrålåket o styrde kosan mot Rottneros.
Fantastiskt väder o till o med Ellie anmärkte på lugnet som rådde.

Vi lekte en massa o att ligga i en kompisgunga o meditera medan Ellie gungade var en upplevelse :)


Jag ÄLSKAR kombinationen av grönt o rost. Vanliga vardagsföremål, "malplacerade" i en miljö där man kanske inte förväntar det.


Härligt att strosa runt här. Vacker natur o alltid något att upptäcka.
Var på bröllopsmiddag i spegelsalen här för några år sen. Drömmen är att en dag kunna göra detsamma en dag.
Spegelsalen
Min underbara, knasiga tjej!


Efter lek o rundvandringar så vart det fika. Det är srn gammalt.


Och efter Rottneros käkade vi mat i Sunne o drog sedan till stugan en stund. Där upptäckte vi vid sjön.

Här finner jag sinnesro. Här var jag som barn. Och nu är det mina barns tur.


Underbara sommarstuga
Idag är det fotbollsmatcher med Ellie innan allt ska fixas med resten av dagen. Bäst att ta fram pom-pomsen nu!

Lördag morgon

Klart att jag ska låta larmet gå kl.6 en lördag, fast jag egentligen inte behöver. Gäspar stort. Gårdagen flöt på bra. Reflekterade över vilken stor skillnad det blivit på ett år. Bro är svårbackat när det är mycket folk där. Vad många gånger man var gråtfärdig o sönderstressad när man försökte backa intill i bortemot halvtimmen ibland. Nu slänger jag in utan större bekymmer. Igår stod en lång trailer i porten bredvid. Givetvis i portarna där det inte går att räta upp ekipaget. Ett annat ekipage stod inbackat från andra hållet också, så nej. Att kunna räta upp det alls var bara att glömma. En sjysst 90-backning som om jag aldrig gjort något annat. Jag är bra på detta nu. Jag hör till de bättre chaufförerna. Och som vanligt när jag blivit bra, när allt fallit på plats, så ska det rivas upp. Nu var detta inte mitt "fel". Men ett beslut jag var tvungen att ta... Och jag får väl se det som det är dags för nya utmaningar, med ett nytt jobb jag kan bli bra på!
Känner mig less på att min kropp är så vanskött. Letade fram mina gamla träningsscheman sen perioden då Värnplikt var på agendan. Hmm... Jag har visst alltid nåt mina mål när jag velat det innerligt. Värnplikten, körkortet, CE/truck/ADR (bli lastbilschaufför drömde jag länge om o följde med många kompisar i flera år o åkte med), USKA/barnsköterska... Nu vill jag finna nästa grej som sporrar o driver mig så. Just nu så saknar jag det... Kanske därför jag känner mig så vilsen? Saknar passionen för något så.... Träningsschemat ja! Ska sätta mig o anpassa det efter rådande omständigheter. Har varit ganska duktig med en träningsapp som jag har, vilket har varit bra för att skapa någon form av rutin i träningen varje dag. Men tycker inte det ger riktigt de resultat jag önskar. Militärens träning gav snabba o effektiva resultat, men det var innan jag fick barn... Kroppen är ju onekligen förändrad. Har bokat träning på friskis idag. Är lite slarvig med konditionsträningen, så jag får väl se till att gå dit. Lättare i grupp kanske....
Nej, bäst att ta tag i detta. Ska snart ut till skattkärr o hämta Ellie. Från o med nu är det varannan vecka. Vi ska se till att vara ute mycket idag o i kväll blir det sedvanligt lördagsmys.
Min kärlek. Du driver mig till vansinne o gör mig till världens lyckligaste. Med dig vill jag alltid vara!💕