Inför natten

Körde ett extra pass kolonial i tisdags. Bytte onsdag med Kevin så han körde min mellantransport-tur idag o jag ska ta hans nästa onsdag för Emelie o Julle skulle komma förbi. Tyvärr vart det förhinder o jag fick jobba ändå. Dock inte mellantransport, men fryst till Kristinehamn, Lesjöfors, Hällefors, Molkom, Skived & Forshaga. Kul att köra lite annat emellanåt, då uppskattar man sin ordinarie körning. I morgon o på fredag är det mellantransporten som vanligt. Idag kom efterlängtat regn. Ligger nu med fönstren på vid gavel o lyssnar till ljuden utifrån. Bredvid mig ligger min man o snosar. Älskar honom så hjärtat värker! Även fast vi kan bli tokiga på varann ;) Wilma har krupit ner mellan oss som ett litet barn mellan sina föräldrar. Jag är fortfarande lite för uppe i varv för att orka sova. Lyckades se "How it ends" o kan säga att jag HATADE how it ended!!! :( detta medan jag strök högen med tvätt som väntat på mig. Försökte sen se "Tau", men måste nog se om den då jag blev avbruten. Efter vi käkat intog vi soffläge o såg på "Rings". Jag gillade den även om slutet även här gjorde mig sur! Nej, bäst att försöka komma till ro... Två långa dagar framför mig nu.

Riktig vardags morgon

Nja, inte riktigt då. Saga ligger o sover o det är sommarlov. Det är redan jättevarmt. I natt sov jag hos Robin i hans enorma 90 säng. Efter midnatt slängde vi oss upp o funderade på att helt enkelt gå hem till mig o min 160 säng för det var så varmt i hans lägenhet. Men vi var båda så sinnessjukt trötta. Lösningen blev en liten (LITEN) bordsfläkt & att vi helt enkelt lade oss skavfötters. Lite orolig var jag att jag skulle sparka honom i ansiktet, men jag lyckades tydligen låta bli. Sent som satan kom jag till ro o lyckades somna. 5.45 ringde alarmet o det var dags att kravla upp till våra respektive tvättstugor. Vågar inte sitta still för länge idag, då jag är rädd att inget alls blir gjort av det jag behöver styra med. Vill ju bara sova. Jag har varit ner en vända till tvättstugan o klarat av dagens träning. Trodde jag skulle gått upp massor i vikt efter träningsuppehåll o alldeles för mycket gottande, men låg stadigt kvar på samma vikt som senast inskrivna i programmet. Innan vi lade oss igår beställde vi jättefina tavlor till vårt sovrum som föreställde kartor över Perstorp & Skoghall med text orternas namn, län o koordinater. Tanken var även en till med Karlstad, men tavlorna var såpass dyra så vi skippade den. Får kanske bli en i present framöver :) Nej, dags att svepa kaffet o förbereda en vända till ner till tvättstugan. Önskar att energin kom snart. Stunder som dessa kan man sakna lite av manin....

Dagar

Känns som om alla anspänningar som släppt lämnat mig som en urvriden trasa. Ellie åkte med sin pappa till tusenfryd i fredags o den som skulle bli så produktiv blev istället en dag i sängen där jag lyckades i perioder ta mig igenom "It". Den var okej, men inte tillräckligt för att hålla mig klistrad. När Robin slutat tog vi en tur till Norge o tillbaks bara för att stilla en rastlöshet som fanns fast vi samtidigt saknade orken att faktiskt göra något. I Charlottenberg stannade vi i regnet o njöt av åskan. 
Lördagen innebar jobb. Passade på att ta igen för fredagen som var den 13:e genom dörrar i baklås, blåmärken på revben o oljeläkage bland annat. Hämtade Ellie & senare styrde vi o Robin upp till mormors glasscafé o vidare till Torsby camping o bada. Sandbotten o långgrunt som fan. Rekommenderas till småbarns-föräldrar! 

Vi avrundade på Tossebergsklätten o lite mer glass innan vi körde hem, käkade o såg på Pirates. Idag vart det sovmorgon o nu jobb. Köra färskt från Västerås. Klantiga jag glömde mina tröjor i bilen så jag har bara linne o tunn jacka! Hoppas dollar store har öppet så man kanske får tag på nåt.