Några rader

Ute är det höst. En strålande, vacker, varm höstdag! Ledig idag. Går runt här hemma o plockar o pysslar, försöker få ihop två sammanslagna liv. Druckit massor med kaffe. TV:n på i bagrunden tillsammans med rytmen från tvättmaskin & torktumlare. Ska bli skönt när oktober är över. När lägenheterna är borta. När alla de måstena slutar hänga över en. Är så stirrig. Alldeles för mycket att tänka på. Minnet sviker. Allt känns som ett töcken. Men ibland klarnar det upp. Som när solen spricker fram ur molnen. Känns ändå som om man taggar inför vad som komma skall.
Vi började med en ny grej. Vi skulle alla skriva en hög med lappar med aktiviteter vi vill göra. Allt från soffmys, till bio, till resor o utmaningar. Vi skulle dra något vi ska göra inom nära framtid (samma vecka), något att göra inom hyfsad snar framtid, något att spara till (familjen) & något bara för mig o Robin. Så, det blir myskväll här, förmodligen i morgon eller lördag. Vi ska hyfsat snart åka till Mall of Scandinavia. Vi ska resa till Paris med barnen & jag & Robin ska till Holland & plocka tulpaner :) Dock redan i morse började jag o Robin rucka lite på just Paris & peta lite i planer på en all inclusive till våren med alla barnen. Att resa med 3 barn är ingen billig historia.
I morgon ska jag ta ett extrapass o köra distribution till Arvika & åmåtsfors. Några extra slantar skadar aldrig med hus o resor, samt alla vinterkläder o annat som behövs. Får hugga de tillfällen som ges antar jag...
I november kommer lite positiv energi i alla fall, i form av stå upp-show & en resa till Stockholm för att inhandla julklappar.  Skönt med en del att se fram emot.
Nej, bäst att fortsätta röja!

Kommentera här: