Konstig vecka

Hoppade akut in & körde min tur igår då kollegan vart sjuk. Fick ta ett annat ekipage & dagen började med strul o förseningar som jag kämpade mot resten av dagen. Balkade i stort sett hela släpet & det var kul att få jobba så igen :) idag är jag "ledig". Dvs jag ska plugga. Skulle precis sätta mig & göra ett test på datorn då den stänger av sig. Nu pysslar den med uppdateringar & jag skriver här så länge...
Solen är på plats idag igen & jag njuter. När jag är klar med uppgifterna på datorn så ska jag ta boken o gå ut o sätta mig ute. Hoppas på lite sol-vitaminer & energi. Jo, konstig vecka ja... jobbar typ varannan dag denna veckan! Skulle varit ledig mån tis, men som sagt, sjuk kollega. Jag sa att jag kommer dö om jag tvingas jobba 4x15h (jag tycker det blir för mycket att sitta o stressa Stockholm fyra hela dagar i veckan). Så jobba måndag, ledig tisdag, köra ordinarie i morgon, ledig torsdag (för då kan man i regel ställa en Bro-bil ev. i nödfall får jag köra en frystur lokalt) & sen köra fredag ordinarie o ledig i helgen. Kommer vara sliten i helgen, då vi ska olja altanen. 
Bokat rum på Scandic Star i Sollentuna för mig, Robin & flickorna. Det vankas namngivning för lilla Isabella. Blir bara en natt, men mys med hotellfrukost o lite Stockholm innan vi drar hem. Kevin ville bli avsläppt i Örebro, så han fick faktiskt välja. Kevin som snart drar till Kanada! Lyllos han...!
Det aset är snart klar med uppdateringarna hoppas jag...! Bäst att göra sig redo.