Händelser

"Vi är inte så olika som du kanske tror".
Jag vet inte varför de orden fick det att eka igenom min själ och jag försökte se i hans mörka ögon vad han egentligen menade med det. Vi som utåt sett är väl ändå precis varandras motsatser. Vad i hela världen skulle vi ha ens lite gemensamt? Han log emot mig innan världen snurrade vidare.
Att jag skulle vara en otroligt härlig och intressant tjej som man skulle vilja lära känna mer. Jag? Vad vill man lära känna? Tjejen med alla känslor överallt, som älskar att beröra och beröras - fysiskt, psykiskt, emotionellt - eller hon som kan vara så kall, avstängd och lätt att tycka illa om? Tjejen som tänder ljus, myser under filtar och läser böcker eller hon som bestiger berg, näckar i sjöar, klättrar i gruvor och som vars rastlöshet aldrig verkar kunna stillas? Hon som behöver bli tillfredsställd i hjärna och sinne och inte bara kropp? Tjejen som kan vandra runt planlöst i storstäder, beundra arkitektur, besöka museer och mysa på ett fik? Dansa nätterna igenom på nattklubbar eller varför inte vandra episka vandringar och ligga under stjärnhimlen på en strand och låta ljudet av vågorna vagga henne till sömns? Hon som älskar att lyssna till folk som talar om sitt liv och sin passion? Hon som uppskattar att sitta i en gemensam tystnad där ord är överflödiga. Hon som kan lite om mycket och snöar in sig på specialämnen? Som undviker att läsa romantisk litteratur för att det framställer kärleken så onaturlig (men som ändå ÄLSKAR ATT KNARKA känslan det där pirret och suget det ger). Hon som älskar True crime, övernaturligt och fakta. Hon som har alldes för många personligheter men är definitivt så passionerad att när Hon inte kan leva ut det, så dör lite av henne själv. Hon som måste ha pirret, kicken, fjärilarna, ruset, äventyret, det stora, det lilla och hela jävla alltet!
Vill du lära känna henne?
Ville du verkligen veta vad tatueringarna betyder? Det är vad som blir när man inser att det är bättre att någon kontrollerat skadar en och lämnar något vackert, istället för att skada sig själv. Det är smärta, sorg och behovet att få känna något, förklätt till blommor, tigrar, tribaler och ord.
Men, jag ska låt dig lära känna mig. Så får du se vad lika vi är. Och jag är jävligt nyfiken på att lära känna dig, för jag vet att du inte är den du utger dig för att vara. För det du redan har märkt är att jag redan har sett igenom dig från första stund och det tycker du är jävligt underhållande. Så ja du kanske har rätt. Vi kanske är jävligt lika ändå.