Mår gott

Sitter på balkongen med min kopp kaffe o har det gott. Känner fortfarande av den sinnessjuka tröttheten efter den dipp man haft men känner mig stabil i övrigt. Jag o Robin hade planerat att åka o se när de hade visningar o så på HondaCenter på Hammarö. Jag skulle hämtat Ellie när vi varit där, men istället kom Marcus med henne innan. Nåja, då hade vi inte bråttom någonstans. Så vi åkte med Ellie o såg på motorcyklar o pratade med en kille som var där o representerade Tingvalla Trafikskola o jag fick provsitta en av deras hojar. Den kändes ännu högre än Robins men läraren tyckte inte det var något konstigt med det att jag bara kunde nå ner med tåspetsarna, så länge jag kunde få ner en fot helt ;) 
Därefter åkte vi till Värmlands museum. Det var en ganska stark utsällning med stora fotografier o beskrivningar på människor som på något vis kämpar för människors rätt. Tror den kallades "We have a dream". Ellie blev starkt berörd, trots att hon nog inte riktigt förstod innebörden av det hela o trots att fotografierna endast bestod av svartvita porträtt. Men så är de, mina döttrar. Hypersensitiva o förstår utan ord.
Solen värmer gott nu i solväggen. Minns Fuerteventura o längtar till de kommande äventyren. Till vardagen. Och allt vad det innebär.
Efter muséet gick vi ut till parken o lekte med Ellie. Slutade med att jag klättrade upp i en klätterställning med Ellie, snurrade henne i nån grej tills armarna domnade o Robin gungade henne i en stor snurrgunga tills han själv var helt slut. Vet inte vem som hade roligast utav oss egentligen, men av blickarna från de andra lattemammorna (papporna) sa att vi hade höjt ribban så de skulle komma bli ihjältjatade av sina barn att de också skulle o de stackarna skulle behöva släppa sina mobiler eller resa sig upp.
När vi var klara med detta var det dags för lunch o vi hamnade på Biblioteket där jag o Robin fick i oss en jättegod lammköttgryta o Ellie klassiska pannkakor. Vi handlade sen o gjorde långkok på karré som vi marinerat till en annan variant av tacokött. Vi tog vägen in på Rusta för jag behövde ha en blender, vi insåg att Robin faktiskt hade en riktig köksassistent-maskin, så det räckte om jag köpte en billig 99:- så jag kunde fortsätta göra mina smoothies. Någonstans har jag tappat bort mina gå-ner-i-vikt-rutiner o jag vill verkligen inte bli bekväm-förhållande-tjock igen!! Får sjuk ångest av att se gamla bilder. Något hände på väg genom butiken o vi kom ut med 2 stolar, ett cafébord o belysning till balkongen. Hur vi sen skulle få in det i en wv CC var ju en annan fråga! Min betydligt mindre bil hade vi ju åtminstone kunnat fällt sätena på. Men, chaufförer som vi är o vana att lasta stycke, fick vi till detta också. Jag fick köra då Robin inte längre fick plats bakom ratten på ett sätt som man skulle kunna köra på, men han fick ändå sitta upptryckt i handsfacket. Ellie satt bak, intrasslad i stolsben men vi fick med allt o alla ;) 
Medan långkoket puttrade, Ellie lekte med sina kompisar,  så satt jag o Robin ute på balkongen o myste med en varsin kall. Livet på en pinne. Min kärlek o bäste vän! Och som ett äkta par somnade vi på soffan innan Robin gick hem till sig. Att vi bor så nära en riktig lyx o inget blir omständiga projekt.
Jag har det jävligt skönt här i solen nu. Ingen stress. Ellie ser på film (hon har redan varit ut o lekt med sina vänner) liggandes nedför mig på golvet o vi småpratar lite om livet. Jag försöker ändå tänka till lite när det gäller denna dagen. Mörka moln drar in nu så jag tänker lapa sol så långt det går innan det (kanske) blir skitväder o jag har anledning att rota rundor här hemma. Har en rastlöshet, men inser vad välbehövligt det var att bara slappa o inte göra något. Vilket är relativt för jag fortsatt pyssla på balkongen o fixat iordning kattnätet o tagit bort allt överskottsnät som gjorde allt ännu fulare. Belysningen som Robin hittade var förresten helt perfekt! Skulle däremot ha velat kunna fortsätta bygga på det o köpa till en förlängning framöver. Nej, nu vart det minusgrader. Det var signalen till att det är dags att köra igång med allt annat ;)