Tredje(?) gången gillt.

Måndag morgon. Natten har varit sinnessjukt dryg, p.g.a. förkylningen som inte vill ge med sig hemma hos oss. En såndär otillfredsställande torrhosta hemsöker oss, så jag hostar & hostar tills kräkreflexen får tuppjuck & försöker kväva mig i kräkspasmer. Men idag är det dagen D. Solen lyser fram bakom tunna molnslöjor, här i solväggen visar temperaturen redan på 8,5 grader. Kevin har gått till bussen & Robin o Saga gör sig redo att åka till skola & arbete. Och jag? Jo, jag ska för tredje gången försöka klara av matte 2b. Två gånger på KOMVUX i skolsal. Jag vet inte om det är att jag är så inpräntad att jag inte kan, att det var läraren som inte kunde förklara så att jag förstod eller vad... Andra gången vändes livet upp & ner. Men nu... Nu SKA det gå! Men när jag nu tittat igenom studieupplägget (Tänkte 25% distans, via Hermods i hopp om att det skulle funkat bättre) så funderar jag på om jag ändå inte skjutit mig i foten. Men, min erfarenhet av Hermods är bra! Så jag hoppas på att vi ska ta oss igenom detta ändå. Jag ska bara låta alla åka hemifrån, stänga av nyhetsmorgon & sätta mig i lugn & ro. Jag har den fysiska boken här hemma sen tidigare, så jag ska plöja lite i den & hoppas det snart kommer tillbaka. Klarar jag det inte, så får jag erkänna mig besegrad & inse att jag kommer aldrig bli mer än en sleten lastbilschaffis...
I morgon har Kevin & Ellie studiedag. Då tänkte jag ta lite egentid med dem & dra till Göteborg. Planen är att leka i Slottsskogen & gå på museum. Om barnen vill, kommer kanske Maria & Sonja & möter upp oss. Ett stort plus är att muséet faktiskt är gratis nu för tiden.
Jag skulle vilja bli lite bättre på att skriva här igen. Tänkte lägga upp bilder från vår Polen-resa i nästa inlägg & skriva lite komentarer på dem. Jag kände det som att Polen var det egentligen startskottet för detta år. Nu väntar massor av pyssel med vår trädgård, det är personalfest, det är massa utflykter med barnen som väntar. Jag tänker Lysekil, sommarstugan, Kläppen & förhoppningsvis blir det en varm sommar så vi kan fortsätta med vårt badande! Har aldrig badat så mycket som förra sommaren. Det kommer bli Grekland, Spanien & kanske till & med något mer. Fördelen med mitt schema är att ibland kan man trolla bort min jobb-söndag & då kan jag & barnen smita iväg någonstans. Ja, Robin också om han får en chans. det är nästan svårare för honom, men det råder akut brist på chaufförer. Hade säkert kunnat få jobba hela denne sommaren också, men det skulle varit tredje sommaren i rad på detta företag (pga. bristen) men jag kände att förra året i mars tog jag en semester på en vecka, sen jobbade jag för fullt & det orkar jag inte riktigt med igen... De tre semesterveckorna vi tog på hösten gick ju ut på att renovera & flytta. I år ska fokus vara på att njuta med familjen.
Okej. håll tummarna för mig nu. Matte 2b alltså.
Bildbombar snart.