Klockan är kvart i fem

Alarmet går om en dryg timme och jag har sovit någon timme från 23 till midnatt typ. Så det är knappast någon idé att försöka sova nu... Släppte ut Sigge så han kunde kissa lite i trädgården. Gick ut på trappen i nattlinne och morgonrock och njöt av stillheten och en fantastiskt stjärnklar himmel. Att kunna stå en stund sådär, närvarande i nuet och bara ta in allt är guld värt!
Jag har passat på att ta bort facebook på mobilen också. Insåg att det tillförde en stress jag inte ens var medveten om. Känns väldigt bra! Posterna jag gör kommer vara från instagram då. Jag har även passat på att frigöra en del utrymme på telefonen genom att ta bort hundratals bilder! Har varit typisk tjej o sparat många såna "quotes", screenshots och bilder jag nu frågar mig: skulle jag kunna rama in det eller betyder det något särskilt för mig? Högavis med lastbilsbilder och saker som har med det att göra, samt solnedgångar och moln/himlar till förbannelse. Skönt att göra vårstäd även där.
Klockan är nu fem. Jag vet inte om jag är övertrött eller vad det är frågan om, men nu vill jag bara att alla ska åka till skola/jobb så jag kan få ha en manisk episod idag.