I morgon så

Igår började arbetsdagen tidigt då Coop önskade att vi lastade tidigare. Allt flöt på fantastiskt bra! Köpte med mat hem och somnade visst på soffan under fotbollsmatchen mellan Sverige och Spanien. Sån kliché!
Natten bjöd sen inte på särskilt mycket sömn. Mellan 1-2 tyckte kroppen det fick vara bra, så jag gick upp och intog soffan igen. Somnar man inte om ganska direkt, ska man kliva upp en stund säger de som vet. Ellie gjorde mig sällskap, likaså Sigge och Wilma. Snart snosade alla utom jag. Såg ut på den ljusa sommarhimlen och löven som fladdrade i den blåst som tilltagit under gårdagen. Man uppskattar sällan såna stunder. När lugnet ligger och världen pågår där utanför... Doften av sval natt som sipprade in genom öppna fönster. Dåsade lite, men sömnen infann sig aldrig riktigt igen, så vid 5 klev jag upp och gjorde te på passionsblomma. Detta ska vara rogivande. För lite extra ro, använde jag lavendelhonung. Dåsade av en liten stund till innan dagen fick börja på allvar. 
Huvudvärk idag som förmodligen är startskottet på kommande tjejvecka. Ska börja få i mig järn och rå om mig själv lite extra. En annan positiv sak är att vågen går neråt och trots kommande tjejvecka som min kropp gärna lägger på sig vätska inför, så har inte vågen gått uppåt! Sakta men säkert...
Idag blir det att packa väskor och förbereda inför Norrland. Ladda kamerabatteri och försöka få till en packlista. Köpt en hederlig vägatlas då vanliga kartor fan inte är att underskatta! GPS i all ära. Jag var ganska ointresserad av att åka norrut förut. Men sen åkte syrran och hennes man på en tur och de gav mig sån inspiration och nu med pandemin, så passar det utmärkt! (Ja, jag kommer nog alltid välja att resa utomlands i första hand, så det är bra att bli "tvingad" till Sverigeresor). 
Varför vi inte åker med barnen? Tja... Dels är de inte intresserade av denna typen av resor. De blir tillfrågade! Men jag har en massa planerat med dem också, så de kommer få sina äventyr under sommaren de med :)
Nej, nu måste jag sluta att skjuta upp alla måsten. Lär återkomma med massor :)