Sova är ändå överskattat

Av någon anledning har min kropp börjat tycka att vi ska gå upp vid 3-4. Idag vaknade jag i panik vid 4.01 och kände att det var lönlöst att försöka somna om. Halsen var tjock och värkte och armen är liksom bara lugnast om man kan få slita av. Jag är förkyld men jag vill ju gärna gå till LIA:n. Har mittavstämning idag, men ska höra med Carina vad de har för bestämmelser om man är sjuk. Vi delar ju lunchrum men onkologen, så det känns ju sådär att sprida runt bakterier.

I övrigt så trivs jag jättebra på LIA:n! Har skrivit kuratorsanteckningar, gyn och nu skriver jag onkologen och avd 14. Man blir ödmjuk. Jag känner fortfarande att jag är färdig med sjukhuset och "sjukhusmentaliteten" men funderar på om det också handlar om att gynkonk är "lite för nära hemma". Har fått tid hos neurologen för fortsatta utredningar apropå allt som är trasigt.
Igår passade vi på att ta en promenad med Sigge i skogen när jag kom hem. Skönt sätt att varva ner på och berätta om våra dagar. Sigge har fått tid hos veterinären så han ska få sina sprutor och sitt pass. Skrattade lite åt en kollega som på fullaste allvar frågade om man åkte till polisen och tog passfoto på hundar också. Självklart svarade jag. Och han kommer ha en liten slips på sig. Veterinären hade utbrustit "Oj, en sån gammal Yorkshireterrier som ska ut och resa i Europa!" Öh, gammal? De kan bli 13 år och han är inte gammal på långa vägar enligt han själv.
Och resan har vi sedvanligt bokat om och ändrat och krånglat med för att det ska bli så bra som möjligt! Vi hittade en skitfrän Glamping som vi tänkt boka på vägen upp, men i slutändan så var det billigare att ta in på ett litet finare hotell där frukosten var inkluderad. Och jag kan säga att man får faktiskt lov att vara smart med pengarna när 5 pers och en hund ska resa Europa runt. 7 länder kan Saga bocka av på sin "Länder att besöka-lista". Vi har även förbokat vissa upplevelser. Alla barnen fick komma med önskemål om vad de ville göra på semestern, så det kommer bli allt från vandringar, historia (2:a världskriget), konst och museum, god mat och dryck samt sola och bada. Vi råkade även lägga till en dag, så vi åker dagen innan vi tänkte från början. Attans ;)
Nej, nu ska jag kurera mig. Känner mig subfebril. Har inte tid med sånt trams. Lite frukost och mer kaffe.