Do NOT recommend!

Så eftersom jag behövde bilen idag så åkte vi och hämtade opeln igår. Den var ju inte klar, det var nån oljetrycksventil eller så, som enligt felkod var "stuck open". De förklarade för Robin att det är bra om den inte körs så mycket med för det skulle skada motorn och att han behöver komma in med den igen för de behöver plocka isär motorn. Men de skulle se om de kunde lösa en hyrbil under tiden.
Något irriterad att de fortfarande inte löst problemet fast de haft den i en vecka, de har inte svarat i telefon eller på mail när man försökt nå dem och de har själva inte återkopplat under denna veckan. De sa att "den har dragit mycket soppa nu på grund av detta" - bilen var alldeles nytankad och var nu på under halv tank - och att de kört med den fram och tillbaka till Hammarö några gånger för att testköra den. De har en andra verkstad där ute som skulle kolla på den med. Absolut det är man med på. Så Robin går ut till bilen där tjejen i verkstan lagt in egna saker i systemet, som sin telefon och mig veterligen inte så går inte tripmätaren mer för att bilen drar mer och Robin är manisk med att alltid nollställa den vid tankning. Från där han tankade innan han lämnade in den igen och raka spåret till verkstaden som han körde snackar vi bara några kilometer. 30 mil har de testkört en motor som kan enligt deras utsago ta skada av att köras?! Dessutom har de tagit svängen förbi donken som absolut inte ligger på vägen (i vilket fall som helst kör man inte kunders bil till donken eller andra privata ärenden!) och till råga på allt lämnat kvar skräpet i bilen!! Så Robin plockade ihop det och gick in med det igen - "ni kanske vill ha tillbaka det här?".
Jag har bilen idag och efter jag varit till kompetenscenter ska jag åka till Opel och tôrrgrina, för det finns inte en chans att jag kommer lämna tillbaka bilen till de där sjukt oseriösa klåparna! Hoppas de har tid i närtid för att hjälpa oss. Behöver ta mig till sjukhuset efter det, men annars löser det sig nog.

Igår var vi på nosework igen, men jag tror att gårdagens promenader (blev två längre) och allt bus under dagen gjorde Selma för trött och överstimulerad. Glömmer lätt att hon faktiskt bara är en valp! Så det gick inte riktig så bra igår. Själv var jag också trött och ofokuserad så det var en lite dålig kväll för oss båda. Vi får öva mer till nästa gång då vi ska börja med inomhussök! Det ska bli kul :)

Lyckades leta fram fyra olika leder i nationalparken igår, men ska kolla kartorna om det kan vara samma sträcka man går, fast i olika uppdelningar. De kan ju göra såna luringar ibland. Kollade på den andra nationalparken som vi ska besöka senare på resan, där vandringen verkligen är den enda anledningen till att vi stannar där, för det finns inget annat. Där ska hundar verkligen vara välkomna och det är jättehäftiga vandringar MEN det är på väldigt många ställen lite av via ferrata och olika stegar och branta trappor så jag får leta reda på om det finns någon av vandringarna där man slipper detta för Selmas skull eller så får jag träna mer på att ha Selma över axlarna medan jag klättrar upp på stegen här hemma! :) 

När jag tillslut fick sova lite här på morgonkvisten (mellan strax efter 5 och 6.13) så drömde jag såna intensiva drömmar om två killar som jag var vän med. Den ena tror jag påminde lite om Robert Pattinson och den andre var lång med mörkt hår och nästan lysande gröna ögon. Minns inte handlingen riktigt, mer än att den sista killen var så trollbindande med de där ögonen, sen var det nog något som att vi var i en miljö som påminde om ett tropikarie med dämpad belysning och massor av exotiska växter. Sen var jag i någon sorts studentrum och försökte byta om men trosorna passade inte så jag krånglade som fan, för först fick jag inte riktigt upp dem, sedan visade sig vara string som skulle dras så högt upp att de nästan slutade i armhålorna, men då skar de in så mycket både fram och bak så jag tappade det helt av frustration. Till råga på allt kommer det in några mobbare som talar om vad värdelös jag är och sabbar mitt rum! I övrigt hade drömmen en generell mardrömskänsla, förutom när grabbarna var med. Jag skulle sakna den mörke och har fortfarande en konstig känsla av det... Vad säger du om det Freud?
Nej, bäst att få i sig sitt kaffe, leta upp passet och göra sig redo!

Selma reser ragg, redo att försvara mig från den farliga rotvältan!