Så var det visst måndag igen

Gjort lite ärenden på morgonen, motionerat mig och Sigge i spåret (innan jag nu fick reda på att Ellie har fotboll och då ska jag och Robin passa på att motionera med, så idag vart det dubbelmotion! :D ). Nu är jag hemma igen, telefonterapin har gått varm denna förmiddag och har fått ganska intressanta problem (men inte hopplösa) att försöka hjälpa till att komma till bukt med. Dessutom ska jag nu sätta mig och sammanställa den information jag fick under den senaste hypnosessionen. Jag var lite sådär först att jag kanske skulle gå rakt på en dissociativ inriktning nästa tillfälle, men tänker nog om och försöker en annan approach innan jag låter klienten möta problemet "på håll". Trodde först att man kanske inte kom så långt, men inser nu när jag går igenom anteckningarna att detta "ingenting" säger hur mycket som helst! Och speciellt med tanke på samtalet/känsloreaktionen som följde så bröt vi nog igenom isen lite trots allt!
 
Blev med bil i helgen! En supertrevlig liten Mazda MX-5. Det jag kanske gillar lite extra med den är att det är "min röda" färg i detaljerna i inredningen :) Så nu har båda motorcyklarna flyttat och jag ska städa ur Clion och sälja den. Saga har klart den roligaste bilen att övningsköra med framöver! :D
Och nu är det sista veckan att lägga i en högre växel vad det gäller pluggandet, för nästa vecka börjar jag jobba igen och jag vet hur jag funkar då! :D Tur att jag har världens bästa schema i sommar.
 
Räknar ner dagarna till Gotland och till Vildmarksleden. På Gotland blir det givetvis vandring, ta en utflykt och se de vilda Gotlandsrussen och vi har även lite planer på att hyra kanot och paddla Lojstasjöarna! Ja, vandring blir det givetvis på Vildmarksvägen också. Första dagen drar vi upp till Strömsund och tar en natt där. Vet inte vad man gör där, men givetvis blir det att se sig omkring. När vi var i Särna pratade vi på att göra det till en grej att gå till lokala pizzerian, ta en öl (& pizza!) och studera infödingarna! :D Vi hade så jäkla kul där i Särna och fick oss en hel del skratt när man socialiserade med de som var stammisar :) För att inte tala om den roliga personalen!
Dagen efter kör vi vidare till vår stuga vid Stora Blåsjön där vi ska ta två nätter. Givetvis ska ena dagen gå till en riktig vandring. Fanns några bra och intressanta leder omkring där, så något ska vi väl hitta som passar. Blir ju lite speciellt med packningen då det finns en stor risk att det fortfarande ligger snö. Hursom så tror jag att jag skippar att bada i den sjön iaf ;) Dessutom är ju tanken att vi ska ta Mazdan (om inte en trip på Gotland med Mazdan avskräcker) så då får vi verkligen packa våra väskor med omsorg, då förvaringsutrymmet är sparsamt minst sagt!
Från Blåsjön ner till Vilhelmina och uppleva den staden :) Därefter var tanken egentligen att vi skulle åkt vidare ner till Karlstad, men tydligen blir det svängen över Sundsvall (Robin har en jäkla tvångstanke om att vi måste dit....) & ta en natt där. Ska vara en riktigt fin stad, men jag har egentligen en ovilja att hamna där men... Förhållanden handlar om kompromisser har jag hört....
 
Nej, nu är det väl ändå bäst att jag gör klart det jag tänkt.
Ha det så fint allihop!