Sinnessjukt trött!

Haft några nätter där sömnen varit riktigt kass. Spänningshuvudvärk och värk i kroppen, troligtvis efter allt arbete man pysslat med i trädgården. Jag vrider och vänder mig och kommer aldrig till ro. Fick lägga mig på soffan i natt och ta värktabletter, då somnade jag lite tillslut och mardrömmarna tog vid. Vi har äntligen stängslat in en del av trädgården så hundarna kan få härja fritt. Tanken var från början att vi skulle göra hela tomten men vi insåg att de kommer gräva upp allt vi odlar och planterar så vi begränsade deras yta. Det kommer bli nytt staket på framsidan också, men det får vänta till nästa år! Baksidan behövs inte för grannarna har satt en Thuja-häck, vi har våra träd samt att de satt upp någon form av plank mot oss också. Så skönt nu när träden fått löv så det börjar bli ordentligt insynsskydd.
Idag jobbar jag eftermiddag/kväll så jag är i valet och kvalet om jag ska fortsätta slita eller bara ta det lugnt. Jag tror jag kommer kompromissa och fortsätta gå med trimmern samt kratta upp allt dött som jag klippt ur vildhallonen. Sedan ska jag nog bara lägga mig i solen och sova. Idag ska jag komma ihåg att smörja in mig! 

Sån jävla amatör jag är...
Snart är det dags för massor av firande av olika slag. Plus att nedräknandet är i full gång! Såg att Polons däck var kassa, så behöver nya däck. Sen tona rutorna på något sätt. Sedan ska jag gå igenom packlistor. Snart kan man börja packa på riktigt :) 
Var iväg med Selma till veterinären igår så hon fick sina sprutor och sitt pass. Ska tillbaka om 4 veckor igen för att fylla på den ena. Men innan dess börjar jag jobba mina nattskift! Ska bli spännande att se hur det går på detta stället.
Nej, nu ska jag missbruka kaffe och hoppas man piggnar på sig tills jag börjar jobba.

Medan matte arbetar har dessa två inga som helst bekymmer i världen.
Han ska ligga så nära han kan... Jag fryser inte i alla fall..!