Mycket

Så high and low. För en gångs skull inte mitt humör, utan livet i sig. Jag tänkte jag skulle få göra mina egna val, men livet slängde en hög med alternativ över mig o en deadline. Helgen har inneburit att man bestämt sig för vissa saker. Vi har blivit säkrare på vilka vägar vi vill gå. Nu ska det bara drivas igenom. Vissa händelser har gjort att vissa beslut blir lättare att ta. Vissa händelser har även gjort mig mer säkrare på min sak.
Helgen har inneburit att man växt. Läkt. Tagit ett steg till.
I fredags vandrade vi kycklingleden. Pausade på att stanna till o lyssna till skogen. Känna stressen rinna av...

Ett annat stopp blev vid Vänerns strand. Lade oss på klipporna en stund o filosoferade om livet medan vi lyssnade på vågornas kluckande. Stunder av stillhet....

Efter lite klättrande fick vi njuta av utsikten o tog en paus i ett vindskydd. Varmt o skönt o perfekt vandringsväder även om naturen var i det våtaste laget på sina ställen.
Solen började gå ner o vi avslutade vår runda. Den var inte den längsta turen, men med kuperad terräng så blev det ett träningspass. 
Efter en kämpig lördagsmorgon kunde vi unna oss lite mer terapi. Tog oss ut en stund på hojen (blev visst en 43 mil eller så). Först styrde vi kosan mot Ludvika.I Ludvika vart det liten lunchpaus bestående av surdegstoast o kaffedrycker på Café Engel. Maten var ok, personalen tveksam. Den ena servitrisen gjorde väl åtminstone ett tappert försök att framstå som professionell. 
Vidare styrde vi mot Hagfors. Blev lite bensträckare o passade på att njuta av de olika scenerna i den värmlänska naturen.Passade även på att svänga förbi stugan där de hade gallrat ur o sabbat halva vägen in.
Körde sedan mot Sunne o tog av så vi körde "Nilsby-sidan" hem mot Karlstad.
Robin stod o övervakade pärlan då hon hotade att smita (rullade bakåt en aning). Ser väldigt koncentrerad ut på sin uppgift. :)
Kvällen avslutades med kall öl o matlagning med barnen. Blev jättegott tillsammans med gratäng/potatiskroketter. Nu ska jag jobba igen. Sen två dagars "ledighet" :)

Kommentera här: