Dags att jobba!

De sista dagarna på resan försvann i ett trollslag. Har varit en perfekt kombo av aktivitet o återhämtning. Har så himla roligt med denna man & tycker att vi båda växer i varandras sällskap. Denna resan var lite bära eller brista. En oro över att komma hem med känslan av att detta var inte alls meningen. Men effekten blev tvärtom. Nej, det är inte bara rosaskimrande, men det som är skillnaden är hur vi möter det svåra..... Hur vi kan hantera varann. Lyfta varann o stötta.
Nu sitter man här med ny energi. Fick träffa Ellie en stund igår vilket jag uppskattade. Passade på att umgås med de andra två också. Planerade lite vad som komma ska. Inte hög. Bara inte så jävla trött. Inte i själen iaf ;) Ska bli kul att få jobba. Längtar efter att få gå hemma & "boa". Byta ut. Göra om. Tänka till. 
Klubben runt hörnet :) Hur kul hade inte vi denna kväll?! Poledancing & kôrv 😁
Den närmsta stranden. Många kommer hit o surfar. Kan inte klaga på öns stränder!
De berömda sanddynerna. Måste ta barnen hit någon gång! Men hoppas ju på att September kan vara en månad för oss även om sommaren kommer erbjuda en del äventyr den med :)
SAS & RyanAir har jag flugit med o kan inte klaga på någon av dem. SAS är möjligtvis "bekvämare", men å andra sidan har jag det inte särskilt jobbigt med utrymme o så.... Norwegian verkar stå på tur att testflygas. Om än bara i teorin.
Hejdå Fuerteventura! Ses vi igen?
View from a plane❤
Först var det tveksamt om vi ens skulle kunna landa på Landvetter. Men ner kom vi till ett dimmigt o slaskigt Göteborg med +2 grader. 
Morgonen innan hade man suttit i solen o käkat frukost i ca 20 graders värme. Nu traskade man i snöslask. Hoppas att plusgraderna håller i sig o att våren är på ingång! Nu börjar det iaf ljusna när man åker till jobbet. Ska försöka lägga om inrutade beteendemönster vilket inte alltid är jättelätt, men inte omöjligt! 
Nja, nu måste jag börja dagen. Återkommer ;)

Kommentera här: