Nej men då kör vi väl!

Alla ❤ dag idag. Men oavsett om det är det eller ej, kom ihåg att visa de du älskar vad du känner VARJE dag. Kliché! :)
Igår stod vi med hela 6 sjuka chaufförer, så när min lastbils-sambo drabbades av magsjuka (?) så drog jag på mig arbetshandskarna o tog några välbehövda extratimmar. 
Mycket som händer i livet nu. Överlag jävligt positivt! Jag är glad att det finns viktiga personer som står bakom allt (t.ex. cheferna). Så, att hoppa in i pärlan igår kändes extra roligt även om jag nu måste prestera ännu hårdare! Vi hade jävligt pissiga lass igår. När jag lyckades styra upp en bra lastningsplan o tillsammans med Krim fick på både mitt eget lass o lass som lämnats kvar av andra chaufförer & ändå lyckades vara tillbaka på vår egen terminal i tid (dock på det berömda hittefåret) OCH backa in släpet i ett tröstlöst hôl utan problem, så känner jag mig nu sjukt taggad! Jag kommer vara sinnessjukt trött på fredag kväll, men kommer palla det tack vare denna energiboost. Bröt ihop, men med vissa personers stöd o pepp, så svingades jag upp igen o är nu redo att gå vidare i detta nya skede i livet.
Nu längtar jag till helgen igen som jag ska få spendera med mina älskade ungar. Måste prata allvar med dem o hur vi måste samarbeta här hemma. Lite väl mycket onödiga konflikter mellan de två yngsta. Planera minisemestrar o hitta på något skoj står på agendan. Kanske besöka sommarstugan i helgen ;)
Nej. Dags att göra sig iordning för nästa arbetspass. 2 av 4. Räknar ner.
Hotellet vi ska på i Coraleja. Längtar!

Kommentera här: