Den där måndagen

Glad jag blev när det inte var en jättekamp att ta sig från terminal-området. 50 pall i Kumla som ska lastas på två ställen, löste sig smidigt... ända fram tills jag skulle åka från området med släpet. Allt spann. Det blev grus, axeltryck, låsa axeln o antisladd av. Hej o hå vad pärlan kämpade, men tillslut kom vi där ifrån. Folk hamnade i diket, men resan till Bro flöt på. Väl i Bro var tåget med trailers försenat, så jag kunde inte ställa släpet på sedvanliga stället. Folk hade jätteproblem att ta sig in till kaj med sina ekipage så att bara åka o vända blev ett projekt. Men vi hade fint lass, så det gick snabbt att lasta. Tog några pall av Thomas o Peppis som ena hade smeckfullt o den andre saknade balk på sitt låneekipage. Att kunna komma hem till terminalen o få lossa sitt eget ekipage i lugn o ro kändes riktigt bra.
Nu sitter man här. Fått i sig kvar o bär o smuttar på en kaffe. Är sjukt trött o frusen, men biter ihop nu sista dagen. Några dagars "ledigt" innan jobbhelg som innebär citybilen på lördag o söndagen så får vi väl se om det är tvätt eller västerås. Ledigheten blir intensiv med massor att göra. Ellie kommer också, vilket blir mys. Lördag när man äntligen får kliva ur lillbilen blir det till att åka till Örebro. Shoppa lite inför resan, kultivera oss i staden o gå på föreställning på kvällen.
Nej, nu ska frusnast i staden ta o förbereda avfärd. Får inte glömma att fylla på spolarvätska innan jag åker mot Kumla. Så trist att inte se vart man åker :)Kommentera här: